KANDALLÓ, kandallóbetét tűztér, kandalló építés: kandallo1.hu

Switch to desktop Register Login

Rólunk

Cégünk a Rücz Universal Kft. egy folyamatosan fejlődő kandalló építő, és forgalmazó vállalkozás.
Az előzetes konzultáció, a tervezés, a precíz kivitelezés a biztosítéka annak, hogy az Ön házába a megfelelő kandalló kerül. Azt akarjuk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a kandallójuk működésével. Célunk az, hogy megkülönböztessük magunkat a piacon. Ha Ön úgy dönt, hogy minket választ, garantáljuk, hogy nem fog csalódni. A kandalló örömet és nyugalmat ad.

Az Ön számára éppen megfelelő kandalló kiválasztása időigényes, és komoly munka. SEGÍTHETÜNK?

Honlapunk böngészése után, vagy közben keressen meg bennünket e-mailben, telefonon,  időpont egyeztetéssel személyesen.Célunk, mindenki igényének megfelelő, zártrendszerű kandallók értékesítése, és kivitelezése.

Üzletpolitikánk az elmúlt években mindvégig a megrendelőink elvárásainak megfelelő, minőségi munkavégzés volt.

A mind színvonalasabb munka érdekében folyamatosan fejlesztjük eszköztárunkat és technológiánkat.

Azt szeretnénk, hogy Ön elégedetten távozzon. 

Minőségi kandallók legszélesebb választékával várjuk Önt!

Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy csak a minőséget képviseljük, mely ebben a kiélezett versenyhelyzetben komoly garanciát jelent.

Tapasztalt kollégáink segítenek Önnek, a legmegfelelőbb tűztér kiválasztásától az álmai kandallója megvalósításáig.

A jelenleg elérhető kínálatunk több száz különböző stílusú kandalló építményt tartalmaz. Ezen kívül természetesen bármilyen kandallót megépítünk, melyet Ön elképzel és a helyi adottságok ezt lehetővé teszik.

Szeretnénk, ha közös munkánk gyümölcse, otthona esztétikus és egyben praktikus dísze lenne.

Az általunk forgalmazott zárt kandallóbetétek a mai kor elvárásainak magas szinten megfelelnek, nagyon jól szabályozhatóak, egyes típusok egy megrakással akár fél napig is működőképesek.

Kandalló burkolataink márvány, gránit és homokkő anyagokból készülnek, melyeket előre gyártott formában szállítunk az építés helyszínére.  Az előre gyártott  komplett kandalló burkolat dobozban érkezik, 10-16 darabból áll, melyet kollégáink a helyszínen építenek össze. 

A legtöbb luxus márvány kandalló építményünk importból származik. Partnerünk egy nemzetközileg elismert, magas szintű technikai infrastruktúrával rendelkező mintegy 200 főt foglalkoztató kőfeldolgozó üzem.

Termékei melyeket Magyarországon kizárólagosan mi forgalmazunk, rendelkeznek a német TÜV Rhinland Euroqua ISO 9001 minőségbiztosítási szabvánnyal.