KANDALLÓ, kandallóbetét tűztér, kandalló építés: kandallo1.hu

Switch to desktop Register Login

Nyomtatás

HYDROTHERM 70 SX JOBB ÜVEGES VÍZTERES KANDALLÓ

Ár
875.000 Ft
  • Leírás
  • Vélemények

HYDROTHERM 70 SX JOBB ÜVEGES VÍZTERES KANDALLÓ 21.2 KW

 

Tüzelőanyag

fa

Névleges teljesítmény

21.2 KW

Vízoldali teljesítmény

13 KW

Hatásfok

75.2 %

Óránkénti fogyasztás maximumon

6,5 kg/h

Fűthető légtér

466 m3

Megengedett max. víznyomás

1,5bar

Égéstermék elvezető csonk mérete

20 cm

Tömeg

204 kg

 

 

Az égési levegő szabályzását a Hydrotherm megoldja ön helyett, az utóégetés pedig kiváló hatásfokot biztosít. Síkajtós zárt vízteres kandalló feltolható ajtóval, melyet elhelyezhetünk sarokban 45’-os szögben, vagy a fallal párhuzamosan. Az ajtó magassága kitűnő rálátást biztosít a láng egészére.

Meleg radiátorok gyorsan: A nagy hőtermelés természetesen fontos, a gyors előállítása nem kevésbé: az új konstruktív szerkezeti kialakítás révén a Hydrotherm 10 perc alatt képes meleg vizet (40’) termelni a radiátorok felé, ez a teljesítmény a hagyományos vízköpenyes tűzterek fölé magasodik.

Magasabb hatásfok: A kiváló égésfolyamatnak köszönhetően, a Hydrotherm vízteres kandalló tűztér eléri a 77%-os hatásfokot. Jelentős megtakarítást generálva a kevésbé hatékony termékekkel szemben, a környezet javára.

 

Biztonságos és automatikus: A hagyományos tűzterekkel ellentétben a Hydrotherm vízteres tűztér automata égési levegő szabályzóval rendelkezik amely az előremenő víz hőmérsékletéhez igazítja a tűztérbe beáramló égési levegő mennyiségét, így létrehozva az optimális égést.

A teljesen egyedi égetőrendszer kiváló hatásfokot és működést biztosít. A hydrotherm központifűtéses kandalló elsődleges égési levegője több ponton kerül bevezetésre az egyenletes égés létrehozásához, ebben a tűztérben teljesen egyedi módon másodlagos levegőbevezetés és utóégetés is van, ami magas hatásokú egyenletesebb égést hoz létre, a füstgázokat az utóégető levegők újra begyújtják plusz hőleadást generálva! Biztonság, magas arányú megtérülés, csúcstechnológia egy tűztérben.