KANDALLÓ, kandallóbetét tűztér, kandalló építés: kandallo1.hu

Switch to desktop Register Login

Nyomtatás

Seguin Farenheit

Ár
259.000 Ft
- Külső égési levegő modul opció: Tooltip
- Konvekciós burkolat opció: Tooltip
- Feltolható ajtó opció:
  • Leírás
  • Vélemények
Terméktípus: Fatüzeléses tűzterek
Méret: 71x56
Leírás:

Névleges teljesítmény: 12,7 KW
Hatásfok: 75%
Hatásfok (hődobbal): 81%

5 év garancia!

 

 

A pillangószelep több fokozatban állítható használatával elérhető a tökéletesebb égésvezérlés , így opti-malizálható a működés bármely kémény esetében. így 72-75 % hatásfok, ami hődobbal tovább növelhető 78-81 %ig.

Miért válasszuk a Seguint ? Az öntvény minőségéért, az állandó szinte tökéletes minőség megőrzése érdekében a gyártás nagy precizitással történik. Minden tűztér kizárólag új öntvényből készül. A jobb égés vezérlés érdekében a pillangószelep használatával elérhető, több fokozatban állítható, így optimalizálható a működés bármely kémény esetében így 72-75 % hatásfok ami hődobbal 78-81%ig emelhető.. A megbízhatóság miatt : a kezelőrendszerek biztonsági csavarokkal vannak összeállítva, ez meggátolja az akadást és az elemek kilazulását. A feltolható ajtók lánccal és olajozott kerekekkel vannak ellátva így biztosítva a megfelelő párhuzamosságot és a halk működést. A kényelem miatt, a Seguin tűzterek légfüggönyös ablaktisztító rendszerrel vannak ellátva, megkönnyítve az üvegtisztítást. Az esztétika miatt, az ajtókeretek és bevonatok, sárgarézből, nikkelből vagy csiszolt acélból készülnek. Minden öntvény Seguin tűztérre 7 év garancia van. (kivéve Farenheit, Insert3000, 5 év) A duplaégetés miatt,még nagyobb hatásfok, gazdaságosabb tüzelés, kibocsátott szennyezőanyagok csökkenése, az üzemeltető kényelmére és a környezetvédelemért. 

 

Opciók:

 

- külső égési levegő modul: Az égési levegő bevezető modullal rendelkező tűzterek a számukra a működéshez szükséges levegőt a külső környezetből használják fel.

 

- konvekciós burkolat opció: Az égésteret körülvevő lemezköpeny, amely a kandallóbetét külső felületén keletkező hőteljesítményt növeli ill. annak elvezetését teszi lehetővé. 

 

- feltolható ajtó